Vacature: Eerste Monteur Elektrotechniek

Functieomschrijving:
Als Eerste Monteur Elektrotechniek houd je je bezig met het installeren van elektrotechnische installaties. Je bent het eerste aanspreekpunt van de uitvoerder, je werkt in teamverband en bent verantwoordelijk voor de aanleg en oplevering van elektrotechnische installaties in zowel utiliteit als woningbouw.

Als specialist kun je zelfstandig installaties aanleggen en opleveren. Uiteraard werk je volgens onze hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Naast de aanleg en oplevering van nieuwe installaties voer je regelmatig onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit.

Wie ben jij?
Een collega die graag werkt in een informeel familiebedrijf met veel verantwoordelijkheid. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een afgeronde opleiding nodig op MBO niveau richting Elektrotechniek en kun je zelfstandig werken. Minstens zo belangrijk is dat je begrijpt dat klantgerichtheid een vanzelfsprekendheid is en je blij wordt van het zoeken naar technische oplossingen. Je hebt een representatief voorkomen, je bent immers ons visitekaartje! Uiteraard zijn een VCA diploma en rijbewijs B van belang om aan de slag te kunnen.

Wij bieden:
• Een afwisselende baan bij een familiebedrijf met een prettige werksfeer;
• Een goed salaris passend bij je werkervaring en opleiding;
• Een goed ingerichte bedrijfsauto;
• Een telefoon van de zaak;
• Opleidingsmogelijkheden zowel MBO opleidingen als vakgerichte cursussen;
• Doorgroeimogelijkheden en de kans om je te ontwikkelen;
• Het ‘wij’ gevoel, waardoor wij met z’n allen successen behalen omdat wij betrokken en doelgericht samenwerken.

Een vraag over deze vacature?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Theo Lammers via 0316-524351. Hij vertelt je graag meer en staat open voor al je vragen.

Direct reageren op deze vacature? Mail dan je cv met motivatiebrief naar theo@pola.nl, t.a.v. Theo Lammers