Certificering

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn wij in het bezit van de volgende certificaten:

Technisch Buro Polo is KvINL gecertificeerd. De KvINL is opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de organisatiesector. De certificeringen zijn afgegeven op de watertechnische- en elektrische laagspanningsinstallaties.
Met het VCA-certificaat (Veiligheids Checklist Aannemers) garanderen wij dat wij op een veilige, verantwoorde en milieubewuste manier werken. Het VCA-certificaat verplicht ons om structureel de aannemersveiligheid te beheersen en met onze medewerkers actief te werken aan het voorkomen van calamiteiten, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid door ongevallen.
Wij hebben succesvol een audit doorlopen voor het STEK-bedrijfscertificaat.  Hierbij hebben wij aangetoond dat wij volgens de STEK-eisen werken, dat wil zeggen op een manier die de emissie van koudemiddelen voorkomt. Het STEK-certificaat heeft een geldigheidsduur van twee jaar vanaf de datum van afgifte.

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De organisatie behartigt de belangen van en levert diensten ten behoeve van leden. Kwaliteit staat bij UNETO-VNI hoog in het vaandel.

UNETO-VNI heeft diverse leveringsvoorwaarden opgesteld die de aangesloten bedrijven gebruiken bij het afsluiten van overeenkomsten. Dankzij deze voorwaarden zijn klanten onder meer verzekerd van garantie op het geleverde werk en de installaties.

De Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties beheert de SCIOS-certificatieregeling op het gebied van professionele stookinstallaties. Deze regeling is ontwikkeld op verzoek van de overheid. Zij verplicht eigenaren van stookinstallaties om deze gecertificeerd te inspecteren en te onderhouden.
De BORG is een vereiste om inbraakbeveiligingsinstallaties te mogen aanleggen, onderhouden en certificeren. Een Technisch Beveiligingsbedrijf heeft daarnaast de benodigde erkenningen om advies- en installatiewerk te verrichten op het gebied van hang- en sluitwerk.